Вие мечтаете, ние ги сбъдваме

КАКВО НИ ОТЛИЧАВА ОТ КОНКУРЕНТИТЕ

Изберете да работите с нас и ще спечелите качествени услуги с перфектно обслужване. Ние сме изградили пред годините екип от професионалисти, с които може да бъдете спокойни за вашите пари и решения. Нашата цел е клиентите ни да стават с всеки изминал ден все по доволни и многобройни. Потърсете ни и оставете всичко в наши ръце.


1 Без риск. Не заплащате нищо предварително. Всички инвестиции по рекламата и предлагането са за наша сметка. Вие заплащате стандартно комисионно възнаграждение само при сключване на сделка.


2 Ние предлагаме хиляди актуални оферти - Благодарение на модерната си информационна система, клиентите ни имат достъп до актуални оферти с подробна информация и снимки от всички пазарни сегменти.


3 Ние регистрираме хиляди  купувачи и наематели - Всеки, който се обърне към нас с търсене на имот се вписва в базата ни данни. Така търсенето достига моментално до мрежата ни от консултанти и техните клиенти.


4 Комплексност на услугите - Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си добри съвети, които ще им помогнат да сключат изгодната за тях сделка. Съдействаме при получаването на банков кредит, осигуряваме пълно юридическо обслужване и даваме актуална пазарна информация за района, който ви интересува.


5 Сертификат за отстъпки - Всеки клиент на Перфект Консулт 2009, извършил сделка, получава сертификат, който му дава право на отстъпки при следващи сделки с компанията.


6 Ние работим в удобно за клиентите време - Ние работим в подходящо за нашите клиенти време - от 9:00 до 18:30ч. в делничен ден и от 9:30 до 17:00ч. в събота, с възможност за консултации и огледи след работно време и през почивните дни.